Aperitivo

Gebrande witte amandelen 3
origano di Sciacca - zeezout

Olive di Gaeta (zwarte olijven) 3

Arancino 3
pistache - fior di latte

Sfincione Palermitano 4
huisgemaakt foccacia - tomaat - ui
Pane di Altamura 6,5
Brood uit de houtoven met luchtige boter

Oester (per stuk) 6,5
platte Zeeuwse 0000 - citroen - basilicum

Porchetta di Ariccia 14

varkensgebraad - seizoensgroenten
Selezione di formaggi 16
Diverse soorten Italiaanse kaas – cipolline
Selezione di affettati 17

San Danieleham - venkelsalami - truffelmortadella


Menu Degustazione (alleen per tafel)
Aperitivo:
Arancino - pistache - Fior di Latte
Sfincione Palermitano - huisgemaakt focacciabrood - tomaat - ui
Oester - platte Zeeuwse 0000 - citroen - basilicum (supplement 6,50 per stuk)
Antipasti:
Pane di Altamura - brood uit de houtoven met luchtige boter
Stracciatella - raapstelen - amandel
Salmerino - beekridder - witte asperges - kappertjes
Primo:
Farro - biet - kinnebakspek - Parmezaan
Secondo e Contorno:
Polpette di Abbacchio - gehaktballetjes van lam - tomaat - doperwt
Peperonata - paprika - rode ui - radicchio 


Selezione di Formaggi - diverse soorten Italiaanse kaas - cipollino
Dolce:
Torta Caprese - chocolade - amandel - vanille roomijs


amuse - voor - hoofd - na €46,50
amuse - voor - tussen - hoofd - na €54,50
amuse - voor - tussen - hoofd - kaas - na €62,50